Sea to Sea

Sea to Sea, het diepzee belevingsevent voor in uw winkelcentrum. Beleving bieden en de bezoekers een bijzondere ervaring geven. Dit is een belangrijk onderdeel van de branding en positionering van uw winkelcentrum.

Dit event nodigt iedere bezoeker uit om in de fascinerende wereld te duiken van een maritieme expeditie. Tijdens deze interactieve expositie duiken kinderen van 5 tot 10 jaar oud samen met de kapitein van de onderzeeboot de diepe zee in. Ze gaan op ontdekingstocht langs de prachtige wereldzeeën. Ze stappen aan boord van een historisch schip en maken een cool snapshot verkleed als matroos.
Tijdens een drie weken durend event voor het gehele winkelcentrum worden de kinderen gratis door een professionele crew rondgeleid op een reis naar de bodem van de zee. Sea to Sea is educatief, bewustwording en ervaring. Het leert de kinderen over de historie van de onderwaterwerld. Het maakt kinderen ervan bewust dat ze zorgzaam moeten omgaan met onze planeet. De expostie is leerzaam voor jong en oud.
De Crew, bestaat uit 15 personen. Hiervan zijn 5 personen dagelijs aanwezig op de locatie. Ze zijn getraind in entertainen van groepen en op elkaar ingespeeld. Zij zijn essentieel voor het het succes van de expositie en het kinderprogramma Sea to Sea.
Sea to Sea maakt van uw winkelcentrum een leerzame en inspirerende plek. Veel bezoekers vermaken zich perfect. Geef uw winkelcentrum een boost.WF Communicatie in Den Bosch organiseert en coördineert dit event van A tot Z. Als u meer informatie wilt vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.
Sluit Menu