Kids on the Moon naar NL!

Kids on the Moon naar NL!

Wij zijn zo enthousiast en blij dat het ons gelukt is om het event “Kids on the Moon” naar Nederland te halen! Als creatief bureau voor ‘winkelcentraland’ zijn wij altijd bezig met nieuwe event concepten voor onze projecten en dit grote en on-Nederlandse event kwam op ons netvlies en hebben we niet meer losgelaten.

Wat is het? “Kids on the Moon” is een interactief ruimteavontuur, waarin beleving, ervaring en ontdekken centraal staan. Kinderen krijgen de kans om gratis mee te doen aan een verkenningstour naar de maan. Ze worden uitgedost als een echte astronaut en door een professionele crew meegenomen naar de expositie die in het winkelcentrum staat opgesteld en naar twee ruimteshuttles, waar ze mogen ervaren hoe het is om op de maanbodem te lopen. Stel je even voor dat er gedurende drie weken de hele dag door groepen kinderen, met juffen, ouders, opa’s en oma’s, door je winkelcentrum lopen in schattige astronautenpakjes.

Dit concept is van de Portugese firma Ideiabiba en inmiddels mag WF zich exclusief agent noemen voor dit event en de andere concepten als “Sea to see” en “Football Fever”.

We gaan het voor de allereerste keer ‘uitrollen’ in maart in Dukenburg in Nijmegen en meteen daarna vervolgd het zijn tour naar De Hoven in Delft waar het t/m 21 april zal staan. Heb jij interesse om dit in te zetten voor je eigen winkelcentrum? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

http://wfcommunicatie.nl/kidsonthemoon

Sluit Menu