Het winkelcentrum Mercurius is door CBRE GI getransformeerd van een gedateerde, overdekte winkelpassage tot een open, moderne winkelstraat die perfect aansluit op het kernwinkelgebied van Assen. WF heeft de projectcommunicatie tijdens de verbouwingsperiode verzorgd. Parallel hieraan hebben we het positioneringsplan, een nieuwe huisstijl en het communicatieconcept en de nieuwe signing ontwikkeld. Een openingsfeestje met de populaire Drentse Jannes maakte het compleet. Door verschillende consumentenacties in samenwerking met de ondernemers te organiseren was de opening van het centrum een groot succes. In 2014 was Mercurius een van de genomineerden voor de NRW Jaarprijs.

Klanten over ons

Onze klanten zijn ons zeer waardevol en soms willen zij iets vertellen over WF Communicatie.

Sluit Menu