Customizing & communitybuilding? De opening van Oosterheem is tot stand gekomen met de bewoners van de wijk. Nu niet meer weg te denken, maar ten tijde van de opening van het nieuwe winkelcentrum Oosterheem, stond social media nog in de kinderschoenen. Gezien de doelgroep, jonge gezinnen in een moderne vinex wijk, hadden wij de communicatiestrategie voor het grootste deel gericht op de nieuwe digitale media. De bewoners mochten via de online kanalen zelf bepalen hoe het openingsfeestje eruit ging zien. Oosterheem is in 2013 genomineerd voor de NRW jaarprijs en in het juryrapport is de “vernieuwende marketingaanpak door met name de consument vooraf erbij te betrekken”, als een van de sterke punten benoemd.

Klanten over ons

Onze klanten zijn ons zeer waardevol en soms willen zij iets vertellen over WF Communicatie.

Sluit Menu