Voor Wagnerplein zijn wij al meer dan 10 jaar werkzaam en regelen wij alles wat met de promotie te maken heeft. Naast de inzet van commerciele acties en activiteiten speelt de samenwerking met lokale organisaties ook een belangrijke rol in de promotie voor Wagnerplein. Ondertussen heeft het winkelcentrum een complete renovatie ondergaan, voor zowel de binnen als de buitenzijde. Na deze verbouwing en restyling is het winkelgebied weer helemaal eigentijds. Het winkelcentrum was onderdeel van een heel ontwikkelingsgebied in Tilburg. Van studentwoningen, een nieuwe bibliotheek tot aan een nieuw park, het hele gebied werd grondig aangepakt waarbij het winkelcentrum het kloppend hart van de wijk is geworden.

Tijdens het herontwikkelingstraject hebben we de communicatie voor de VVE en de ontwikkelaar begeleid, zodat de ondernemers en huurders op de hoogte bleven van alle ontwikkelingen. Naast deze interne communicatie is het beeld dat naar buiten wordt vertoond net zo belangrijk. Door verschillende communicatiemiddelen in te zetten en de huisstijl aan te passen waren ook alle omwonenden en andere stakeholders op de hoogte van de werkzaamheden.

Een mooie langdurige en diverse samenwerking met winkeliersvereniging en VVE van Wagnerplein, BPD Ontwikkeling en gemeente Tilburg.

Ton van den Bersselaar – voorzitter winkeliersvereniging Wagnerplein
“WF is een sterke, intelligente, vrouwelijke en ondernemende club!”

Klanten over ons

Onze klanten zijn ons zeer waardevol en soms willen zij iets vertellen over WF Communicatie.

Sluit Menu