Concepten voor Crimpenhof

Concepten voor Crimpenhof

Ook in 2018 gaat WF aan de slag voor winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel met twee van haar event concepten. Crimpenhof heeft al een uitstekend functionerende winkeliersvereniging en toch hebben zij behoefte aan een frisse en vernieuwende blik als het gaat over grootschalige events. Vorig jaar mochten we de succesvolle Paas-campagne ‘Ei hoort erbij!’ en de actie ‘Ik bouw op jou!’ organiseren. Deze laatst genoemde actie is geheel gericht op het aangaan van de zogenaamde community relations en dat is nu exact het onderdeel wat Crimpenhof zo waardeert in onze concepten.

Dit jaar gaan we voor het foto event ‘Take a Shot!’ in het voorjaar, waar we het winkelcentrum de hoofdrol laten spelen in een grote expositie met foto’s. Professionals, amateurs, met groothoeklens of iPhone…iedereen mag zijn foto insturen van het plekje in Krimpen aan den IJssel waar hij het meest trots op is, het mooiste of meest bijzondere vindt. In het najaar gaan we wegens groot succes op herhaling met een grote scholenactie. Dit maal onze Kunst & Kitsch uitvoering.

Wij regelen alles voor Crimpenhof voor deze twee grote events; van uitnodigingen versturen t/m het opstellen van een compleet mediaplan. Ontzorgend eventmanagement noemen wij dit. Zij spraakmakende events gericht op de doelgroep en volop beleving in het winkelcentrum en wij de zorgen 😉

Sluit Menu