Zeewaardig event Sea to see!

Zeewaardig event Sea to see!

Proud to present…mega event Sea to see!

Via onze Portugese vrienden kunnen wij vanaf nu dit schitterende event voortaan ook in Nederlandse winkelcentra plaatsen. Het heeft een vergelijkbare opzet als Kids on the Moon, waarbij we ons richten op de kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar en we koppelen ook hier weer een volledig scholenprogramma aan vast.

Sea to see is een uitnodiging om in de fascinerende wereld te duiken van een maritieme expeditie. Een uitnodiging om de geschiedenis en geheimen van de onderwaterwereld te ontdekken. Deze speciale expositie is verdeeld in verschillende thema’s die je meeneemt naar een ontzagwekkende andere wereld. De focus van de tours is gericht op kinderen, maar de expositie wordt door jong en oud ervaren als een beleving in het winkelcentrum.

En we zijn gek op; we geven onze events en acties heel graag een educatief tintje aan om zo ook een bewustwordingsproces op gang te zetten. Deze expositie creëert namelijk een hogere waardering en een beter begrip van de onderwaterwereld, de historie en de ontdekkingen en tegelijkertijd maken we de kinderen bewust  dat we op een prachtige water planeet leven en dat zij de rest van hun leven zorgzaam voor deze planeet moeten zijn. Wellicht dat dit wat schools klinkt, maar niets is minder waar. Hier mogen de kinderen een reisje op een boot maken, kunnen ze een tripje in een onderzeeboot ervaren en worden ze door onze fantastische crew meegenomen op een tour door het hele winkelcentrum. Natuurlijk wel eerst zwemvest aan 😉

Sluit Menu