Ons Team

WF bestaat uit een team van daadkrachtige en betrokken professionals. Gedreven en helemaal thuis in marketing en promotie van winkelgebieden. Ieder deskundig vanuit z'n eigen kennis, ervaring, interesses en ideeën. Wij kennen de trends. Weten wat er speelt en spelen er op in. Hoe omvangrijk of beperkt het budget ook is, WF haalt het maximale uit elke geïnvesteerde euro. Wij zetten je winkelcentrum of winkelgebied op de kaart en ontzorgen je daarbij volledig.

Manuela Fernandez
Directeur / Eigenaar
“Een communicatiedier in hart en nieren, gepokt en gemazeld in het vak. Ik kan snel analyseren en de grote lijnen zien. Maar ik hou vooral van samenwerken en mensen verbinden.”
06 – 50 60 14 15
Anne van Amsterdam
Communicatie Manager
“Mijn humor en energie zijn mijn kracht, waardoor ik vaak iedereen zo enthousiast krijg dat ze er een tandje bijzetten. Ik ben een regelaar pur sang en het liefste doe ik dat snel en efficiënt.”
06 – 48 61 61 80
Marie-Louise van Gelder
Event Manager
“Evenementen organiseren is mijn passie. Ik ben een echte multitasker: hoe meer ballen in de lucht, hoe meer ik in mijn element ben.”
06 – 53 92 92 66
Kim Schillings
Office Manager
"Ik vind het heerlijk om achter de schermen van alles te regelen. Secuur, snel en vooral efficiënt werken is toch wel écht mijn 'ding'.
06 – 41 72 05 88

Over ons

WF denkt en werkt met je mee, we zijn managers in hart en nieren. Organisatietalenten pur sang, gespecialiseerd in marketingcommunicatie en promotiemanagement voor winkelgebieden. Maar altijd vanuit de beleving van de consument, want shoppen is pure emotie en beleving. Wij willen consumenten die zich thuis voelen in hun winkelgebied. Maar hoe breng je dit over op je doelgroep? Daar kunnen wij je bij helpen.

WF vertaalt de marketingdoelstellingen naar een klinkend plan, met een aansprekende merkstrategie en doelgerichte branding en promotie. En zeker zo belangrijk: wij verzorgen ook de uitvoering van alle promotions en events, Wil je dat wij het hele management voor je uitvoeren? Dan bepalen we samen de strategie voor het winkelgebied en zorgen we voor de invulling en uitvoering van het jaarplan. Heb je meer behoefte aan een communicatie-, evenementen- of projectmanager? Of aan een spetterend openingsevenement? Hoe klein of groot het budget ook is: wij kunnen altijd iets voor je betekenen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem contact met ons op en we komen graag met je kennismaken.

Bij al deze diensten zijn wij de spil die alle partijen bij elkaar brengt, die de benodigde vergunningen regelt en de hele uitvoering organiseert. Daar hoort ook een krachtige communicatie naar buiten toe bij, zowel online als offline. ‘Be good and tell it’, is onze lijfspreuk.

Communicatiemanagement
Ben je op zoek naar een totaalpakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Herontwikkelingscommunicatie
Herontwikkelen en toch de doelgroep blijven bereiken?
Eventmanagement
Wil je een event organiseren maar heb je geen idee hoe nu verder?

Klanten over ons

Onze klanten zijn ons zeer waardevol en soms willen zij iets vertellen over WF Communicatie.