Ons Team

WF bestaat uit een team van daadkrachtige en betrokken professionals. Gedreven en helemaal thuis in marketing en promotie van winkelgebieden. Ieder deskundig vanuit z’n eigen kennis, ervaring, interesses en ideeën. Wij kennen de trends. Weten wat er speelt en spelen er op in. Hoe omvangrijk of beperkt het budget ook is, WF haalt het maximale uit elke geïnvesteerde euro. Wij zetten je winkelcentrum of winkelgebied op de kaart en ontzorgen je daarbij volledig.

Manuela Fernandez
Directeur / Eigenaar
“Een communicatiedier in hart en nieren, gepokt en gemazeld in het vak. Ik kan snel analyseren en de grote lijnen zien. Maar ik hou vooral van samenwerken en mensen verbinden.”
06 – 50 60 14 15
Anne van Amsterdam
Communicatie Manager
“Mijn humor en energie zijn mijn kracht, waardoor ik vaak iedereen zo enthousiast krijg dat ze er een tandje bijzetten. Ik ben een regelaar pur sang en het liefste doe ik dat snel en efficiënt.”
06 – 48 61 61 80
Marie-Louise van Gelder
Event Manager
“Evenementen organiseren is mijn passie. Ik ben een echte multitasker: hoe meer ballen in de lucht, hoe meer ik in mijn element ben.”
06 – 53 92 92 66
Rispa Boot
Communicatie Manager
“Door mijn betrokkenheid en doorzettingsvermogen ontzorg ik onze opdrachtgevers volledig. Ik hou van gestructureerd werken en mijn olifanten geheugen komt daarbij goed van pas.”
06 – 51 61 95 49

Over ons

WF denkt en werkt met je mee, we zijn managers in hart en nieren. Organisatietalenten pur sang, gespecialiseerd in marketingcommunicatie en promotiemanagement voor winkelgebieden. Maar altijd vanuit de beleving van de consument, want shoppen is pure emotie en beleving. Wij willen consumenten die zich thuis voelen in hun winkelgebied. Maar hoe breng je dit over op je doelgroep? Daar kunnen wij je bij helpen.

WF vertaalt de marketingdoelstellingen naar een klinkend plan, met een aansprekende merkstrategie en doelgerichte branding en promotie. En zeker zo belangrijk: wij verzorgen ook de uitvoering van alle promotions en events, Wil je dat wij het hele management voor je uitvoeren? Dan bepalen we samen de strategie voor het winkelgebied en zorgen we voor de invulling en uitvoering van het jaarplan. Heb je meer behoefte aan een communicatie-, evenementen- of projectmanager? Of aan een spetterend openingsevenement? Hoe klein of groot het budget ook is: wij kunnen altijd iets voor je betekenen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem contact met ons op en we komen graag met je kennismaken.

Bij al deze diensten zijn wij de spil die alle partijen bij elkaar brengt, die de benodigde vergunningen regelt en de hele uitvoering organiseert. Daar hoort ook een krachtige communicatie naar buiten toe bij, zowel online als offline. ‘Be good and tell it’, is onze lijfspreuk. Daar trekken we gerust alle registers voor open!

Herontwikkeling
Herontwikkelen en toch de doelgroep blijven bereiken?
Marketingcommunicatie
Heb je hulp nodig bij het vermarkten van een winkelcentrum? Ben je op zoek naar een totaalpakket, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Eventmanagement
Wil je een event organiseren maar heb je geen idee hoe nu verder?

Klanten over ons

Onze klanten zijn ons zeer waardevol en soms willen zij iets vertellen over WF Communicatie.

Onze overtuiging

De vastgoed- en retailwereld heeft de laatste jaren op z’n kop gestaan dus moeten we meer dan ooit veranderingen aan durven gaan. We weten het zeker, winkelgebieden en fysiek winkelen gaan nooit verloren. Maar internationalisering, digitalisering en social media beïnvloeden de markt meer dan ooit tevoren. Winkelgebieden transformeren naar een verblijfsgebied waar mensen zich thuis voelen en verbondenheid mee voelen . Dit is een grote omslag in marketingland. Als de klantbeleving centraal staat, is een gezonde toekomst voor alle winkelcentra mogelijk, maar dan moeten ze keer op keer de juiste snaar weten te raken met een ijzersterke merkbeleving.

Onze expertise

Het team van WF beschikt gezamenlijk over meer dan vijftig jaar expertise in marketingcommunicatie en promotiemanagement voor winkelvastgoed. Onze passie ligt bij winkelcentra en winkelgebieden. We hebben ondertussen een stevig netwerk opgebouwd in de marketing- en winkelvastgoedwereld. Wij handelen altijd vanuit de consument en hebben oog voor de nieuwste trends. Bovenal kunnen we goed managen & organiseren en zijn we creatief in het ontwikkelen van events, acties, decoraties en on- en offline concepten, altijd passend bij de doelgroep. Bekijk onze opdrachten voor zowel grote als kleine winkelgebieden hier.

Onze partners

Om een winkelgebied echt op de kaart te kunnen zetten, werken wij nauw samen met onze opdrachtgever, waarbij een langdurige relatie hoog in het vaandel staat. Het liefst spelen we de rol van verbinder tussen ondernemers, eigenaren, beheerders, lokale overheden en uiteindelijk de consumenten. In samenwerken en verbinden zit onze kracht. Tijdens projecten zoeken wij onze partijen in de evenementenbranche met zorg uit, waarbij we letten op kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid.

Sluit Menu