Elephant Parade

Elephant Parade, een social enterprise, organiseert ‘s-werelds grootste exposities van gedecoreerde olifanten standbeelden. De standbeelden zijn unieke kunstobjecten. Ze zijn ontworpen door diverse (inter)natioanle kunstenaars en beroemdheden.

Elephant Parade werd in 2006 opgericht door Marc en Mike Spits. Op vakantie in Thailand ontmoette Marc een babyolifant genaamd Mosha. Mosha had een deel van haar been had verloren nadat ze op een landmijn was gestapt. Mosha inspireerde Marc en Mike om Elephant Parade op te zetten. Deze prachtige organisatie heeft het doel om fondsen te werven en aandacht te vragen voor de Aziaitische olifant en zo een verschil te maken en te helpen om de olifant van de ondergang te redden.

De eerste Elephant Parade vond plaats in 2007 in Rotterdam. ‘Friends of the Asian Elephant Hospital’, was de eerste organisatie die een bijdrage ontving van Elephant Parade. Inmiddels hebben miljoenen mensen over de hele wereld Elephant Parade bezocht. Meer dan 1350 kunstenaars hebben hun medewerking verleend waaronder: His Royal Highness Prince Consort of Denmark, Katy Perry, Bryan Adams, Sir Richard branson enzovoort. Meer dan 200 wereldberoemde merken hebben Elephant Parade ondersteund waaronder: Ferrari, Aston Martin, Mercedez-Benz en Tommy Hilfiger enz.

Op ons verzoek heeft de Elephant Parade van deze grootse expositie een ‘mini tour’ ontwikkeld. Na Singapore ook bereikbaar voor onze Nederlandse winkelcentra- en gebieden. De expositie bestaat uit minimaal 20 unieke gedecoreerde olifanten. Met dit event zal uw winkelcentrum zich postief profileren bij uw doelgroepen en wordt er veel ‘rumour around the brand’ gecreëerd. WF Communicatie in Den Bosch organiseert en coördineert dit event van A tot Z.

Wilt u meer informatie? Vraag dat aan via ons contactformulier. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van Elephant Parade.