Kids on the Moon

Kids on the Moon, hét ruimte belevingsevent voor in uw winkelcentrum. Samen met de ruimteleiders van het ruimtestation gaan deelnemers het heelal in.

Beleving bieden en bezoekers een bijzondere ervaring geven is een belangrijk onderdeel van de branding en positionering van een winkelcentrum. Kids on the Moon is een event dat alle bezoekers van uw winkelcentrum veel te bieden heeft. Deze interactieve expositie biedt een sterk evenement concept. Het biedt een combinatie van entertainment en educatie. Ook bijvoorbeeld scholen in de buurt van uw winkelcentrum genieten ervan om de geschiedenis en de geheimen van de ruimtereizigers en de maan te ontdekken.

Kids on the Moon is educatief, bewustwording en ervaren. Het leert bezoekers meer over het heelal, maakt bezoekers bewust van de planeet aarde en de zorgzaamheid daarvoor die belangrijk is. Kinderen van 5 tot 10 jaar maken verkleed als ruimtecadet een reis in een spaceshuttle en ervaren hoe het is om een maanwandeling te maken.

Kids on the Moon maakt van uw winkelcentrum een leerzame en inspirerende plek waar veel bezoekers zich perfect zullen vermaken. Geef uw winkelcentrum een boost. WF Communicatie in Den Bosch organiseert en coördineert dit event van A tot Z. Als u meer informatie wilt vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.