Reis door je lijf

Reis door je lijf is een leerzaam belevingsevent over het menselijk lichaam voor in uw winkelcentrum. Het vertelt bezoekers van jong tot oud van alles over het menselijk lichaam. Deze bijzondere expositie is een belangrijk onderdeel van de branding en de positionering van uw winkelcentrum.

Tijdens deze interactieve expositie worden kinderen en volwassenen meegnomen op avontuur. Dit drie weken durend evenement is voor het gehele winkelcentrum. Kinderen en volwassenen worden gratis door een professionele crew rondgeleid op een reis door hun lijf. Ze bekijken hoe een hart en hoe longen eruit zien aan de binnenkant en leren hoe onze organen werken.

De Crew, bestaat uit 15 personen. Hiervan zijn 5 personen dagelijks aanwezig op locatie. Ze zijn getraind in entertainen van groepen en op elkaar ingespeeld. Zij zijn essentieel voor het het succes van de expositie en het kinderprogramma Reis door je lijf.

Reis door je lijf maakt van uw winkelcentrum een leerzame en inspirerende plek. Veel bezoekers vermaken zich perfect. Geef uw winkelcentrum een boost.

WF Communicatie in Den Bosch organiseert en coördineert dit event van A tot Z. Als u meer informatie wilt, vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.