XXL Snoepmachine

Een eyecatcher: dé XXL Snoepmachine, onderdeel van onze consumentenactie ‘Sweets & Treats’. De consument is anno nu nog steeds verzot op sparen en een gokje wagen. Met deze actie hebben we de consumentenactie in een nieuw jasje gegoten, waarmee we naast het belonen van de kopende klant tegelijkertijd beleving op de winkelcentrumvloer toevoegen. Bij iedere aankoop mag de klant een draai aan de grote snoepmachine geven.

Hoe gaat deze actie in zijn werk? Tijdens de voorbereiding gaan we prijzen verzamelen bij de ondernemers in het winkelcentrum. Deze actie werkt optimaal bij een grote hoeveelheid aan prijzen. Dus liever meer dan groot. Buiten het belonen van de kopende consument in je winkelcentrum, stimuleren hiermee (nieuw)
bezoek aan de winkels zelf. Alle prijzen rollen in de vorm van capsules als prijzen uit de XXL Snoepmachine.

WF communicatie organiseert en coördineert dit event van A tot Z. Ook tijdens het event zorgen wij voor een Sweet Hostess. Hij of zij helpt de snoepmachine bedienen. Deze consumentenactie biedt de marketing van uw winkelcentrum vele mogelijkheden. Naast het krijgen van nieuwe klanten wordt ook uw e-mailadressen bestand uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. We nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.